Почти няма да срещнете жена по света, която да не

...
Почти няма да срещнете жена по света, която да не
Коментари Харесай

Ефектни трикчета за богат гардероб - slava.bg

Почти няма да срещнете жена по света, която да не си мечтае за необхватен дрешник и толкоз разнородни модели, осигуряващи нов тоалет всеки ден. За страдание, малко от нас биха могли да си разрешат такова разсипничество и то по една елементарна причина: извънредно сложното предпазване.

Представете си какъв брой огромен по размер гардероб ще ви е необходим и какъв брой време дневно ще отделяте, с цел да намерите това, което търсите. Въобще няма да загатваме всички тези дамски облекла, които неизвестно по каква причина са изхвърчали от мозъка ви и току виж сте разкрили нещо ново, всякога щом решите да се поровите в дебрите на големия си дрешник. Ако не ми вярвате, питайте Кари Брадшоу? А може би в този момент си мислите – дано да имам всички тези съкровища и ще открия подобаващото за тях място?!

Разнообразието на първо място

Без значение от броя на облеклата (не приказваме за извънредно лимитирана гама), постоянно може да приложите редица потребни трикове, които да основат илюзията за нов тоалет всекидневно. Е, може и да не е съвсем всеки ден, само че разнообразието несъмнено ще направи усещане.

Дамски хитринки

Един топ за няколко поли и панталони. Когато избрана дрешка сполучливо се съчетава с няколко други, това оказва помощ да изглеждате, все едно сте постоянно сте с разнообразни облекла. Не подценявайте ролята на едноцветните модели. Това подсигурява, че ще съумеете да им намерите най-малко няколко разнообразни приложения. Интересни принтове – разнообразието тук се реализира по–трудно, само че можете да сте сигурни, че постоянно ще бъдете видяни. Екстравагантните цветове може и да не са за всеки ден, само че в случай че имате няколко такива, постоянно ще съумеете да зашеметите близките в верния миг. Аксесоари и отново аксесоари – това е едно от мощните ви оръжия. От чанти, екстравагантни обувки, шалове, бижута до ластици и ленти за коса, каишки, колани и каквото ви душа желае. Всичко това прави тоалетите разнообразни и забавни. Никога не може да прекалите. Това се отнася до количеството, с което разполагате, и никога за безразборното украсяване. Аксесоарите постоянно би трябвало да са премерени. Прекалената им приложимост може само да бъде отпратка към коледните празници и елхите, които закичваме. Ако не желаете да изглеждате като тях, бъдете спестовни. Целта е да изглеждате класно и стилно, не гротескно. Нестандартни комбинации. Може и сходни закономерности да са патент на стилните дизайнери, от време на време извънредно сполучливи, различен път граничещи с безумни хрумвания, само че въпреки всичко съвременни. Ние, елементарните девойки, не сме изключение от правилото. И на нас се пада удоволствието да опитвам с всичко налично. Бъдете смели!

Незабравими мигове

Поканете приятелки преди ваучър. Нека донесат някои сови забавни попадения. Стартирайте с пиво и започнете с дефилето. Защо да не употребявате момента за разглеждане на някои от настоящите фешън марки и не си спретнете шопинг вечер.

Шопинг лечението, напълно не е смешка работа. Правени са проучвания, които недвусмислено потвърждават, че покупките са свързани с центъра, който създава ендорфини и действително ни носят благополучие и задоволеност. Сега, когато сте уместно заредени с позитивни страсти и въодушевени от чара на новите дрешки, можете да излезете зашеметяващо накипрени и да покорите нощния град.

Не е добре да се колебаете и да изпадате в отчаяние. Всяко момиче има своите мощни страни. Открийте своите (ако към момента не сте го направили) и покажете какво притежавате. Никога не е прекалено много. И бъдете сигурни, че вярната мода си заслужава. Всяка крачка със самочувствие, светнал взор и гордо вдигната глава декларира вашите искания на 100 процентова жена.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР