Почти никой не изглежда добре на снимката си на личната

...
Почти никой не изглежда добре на снимката си на личната
Коментари Харесай

6 съвета за хубава паспортна снимка

Почти никой не наподобява добре на фотографията си на персоналната карта или паспорта. Това не значи, че не можете да положите най-малко малко старания авансово, с цел да бъде резултатът по-добър. Опитайте с тези препоръки:

1. Осигурете си задоволително време за сън предната нощ. Не желаете да изглеждате недоспали и изморени на фотографията, нали?

2. Изберете подобаващи облекла. Избягвайте прекомерно ярките цветове. Заложете на нещо бяло, черно или синьо в бизнес жанр. Ризите с яка постоянно са добър вид. Аксесоарите да са семпли.

3. Не си правете комплицирани или нетрадиционни прически, не му е в този момент времето за тях. Хубаво е обаче да вземете със себе си стилизиращ артикул, с който да пригладите стърчащи коси, в случай че се постанова.

4. По същата логичност - избягвайте мощния грим. Нека макиажът е по-ежедневен. Ако имате тъмни кръгове под очите , ги прикрийте с коректор. Можете да сложите и декор дьо загар, който да прикрие несъвършенствата по кожата, само че не слагайте прекомерно блестящи пудри, бронзанти, хайлайтери и така нататък

5. Упражнявайте изражението си авансово. Трябва да изглеждате оптимално естествено и релаксирано. Леката усмивка е разрешена, само че не показвайте зъбите си. Мислете си за нещо прелестно, до момента в който ви снимат.

6. Позата ви би трябвало да издава увреност. Раменете да са изправени и леко обратно. Главата не трябва да се държи нито прекомерно високо (вратът ще наподобява неестествено дълъг), нито пък приведена. Издайте брадичката си малко по-напред от нормалното.

В множеството РПУ-та биха ви посочили фотографията и биха ви попитали дали се харесвате и дали желаете още един опит. Ако не го създадат, можете сами да помолите, въпреки всичко тази фотография ще ви съставлява публично в идващите години.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР