Почти на всеки му се е случвало да злоупотреби с

...
Почти на всеки му се е случвало да злоупотреби с
Коментари Харесай

10 лъжи, които изрича всеки пиян

Почти на всеки му се е случвало да злоупотреби с алкохола. Понякога човек просто не се усеща по какъв начин трансферира границата сред рационално пийване и препиване. Всички знаем, че злоупотребата с алкохол води до характерно държание. Пияните постоянно лъжат - ето ги и най-често изричаните неистини от хората, когато прекалят с чашките. Всъщност, този вид държание сякаш е по-често срещано при дамите:
1. " Излез със него, доста е сладостен ".
Вероятно коктейлите много са замъглили главата му/ѝ... Но дали той не е чак толкоз неприятен? Трябва да се съгласиш с нея и да не попречиш на задачата да ви направи гаджета, когато е пияна.
2. " Колко време не сме се виждали, смут. Адски доста ме кефиш ".
Едва ли това е доста правилно. Когато изтрезнее, сигурно няма да изиска да излезете още веднъж. Примири се и приеми, че единствено когато сте " на чашка " ви е прелестно.
3. " Страхотно си прекарваме! Добре, че взехме решение да се позабавляваме ".
Всъщност на него/нея му/ѝ е много скучно. За това толкоз бързо пие питиетата си и към този момент е нетърпелива да се прибере.
4. " Да отидем в оня клуб, че доста ме кефи ".
По-скоро надали за нея има по-гадно място. Ще погълне един куп алкохолни питиета, ще потанцувате и пофлиртувате евентуално с някой, само че тя ще си мисли от самото начало за дивана у дома и не ѝ пука за теб и другите мацки в компанията.
5. " Съвсем съществено ти споделям, че не съм пиян/а ".
Сигурно преди малко се е спънал/а в едната си обувка. Е, по какъв начин за какво? Защото е безусловно трезвен/а...
6. " Винаги ще ми бъдеш същинска другарка ".
Ха-ха. Та когато сте трезви, вие съвсем не си говорите. Как тогава да очакваш това да бъде истина?! Това за " вечно най-хубавите приятелки " си остава в онази пиянска вечер, това е ситуацията и точка по въпроса!
7. " С гаджето ти ще страхотни. Аз също желая връзка ".
Бъди сигурна, че от дълго време и се желае да се прибере, да пие една биричка и да хапне пица. А гаджето ти никак не я интересува. Запознала си ги цели 7 пъти, а той даже не знае името и. Да, доста ясно, че тя го мисли за тъпчо! Завижда ти благородно, че си съумяла да срещнеш подобен подобаващ човек...Естествено безспорна неистина! Още пияна, тя не стопира да си мисли за пицата.
8. " Готино е да си необвързана, живей си живота и се наслаждавай на момента ".
Вярно ли е? Истината е, че и двете знаете доста добре, какъв брой доста тя е захласната от своето гадже. Истинско знамение, че довечера сте единствено девойки. 
9. " Приключих с мъжете ".
С някой несъмнено да, само че не и със сладура от курса по информатика, нито пък с това сладко барманче от кварталното кафене...
10. " Иска ми се към този момент да съм в къщи и да припадна ".
Със сигурност ѝ се желае....да се метне на вратлето на сладура, с който си писа известия през цялата вечер. Или просто желае да я води на някъде. Но в случай че това не се случи, най-малко откри някоя денонощна сладкарница, та най-сетне да похапне на пияна глава.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР