Почти година след като станаха съпруг и съпруга, Джъстин и

...
Почти година след като станаха съпруг и съпруга, Джъстин и
Коментари Харесай

Джъстин и Хейли - перфектните бъдещи родители

Почти година откакто станаха брачен партньор и брачна половинка, Джъстин и Хейли Бийбър нямат успокоение от непрекъснатите въпроси по кое време ще си имат бебе. Наскоро те бяха безапелационни, че не са работили по въпроса в месеците на самоизолация, само че ние към този момент сме повече от уверени, че са подготвени за тази значима стъпка.
 Алая Болдуин, Андрю Аронов, Хейли Бибър бебето на сестра й
Хейли Бибър стана вуйна

Семейство Болдуин става все по-голямо

Това потвърждават и последните фотоси, които семейство Бийбър споделиха в обществените мрежи. Миналата седмица по-голямата сестра на Хейли Алая Болдуин стана майка на момиченце , а през уикенда двамата с Джъстин са отишли на посетители, с цел да видят новороденото.

Срещата бе запечатана с няколко умилителни фотоси. На две от тях Джъстин без тениска, само че с маска, е прегърнал деликатно и грижовно племенницата си Ирис. А от описанието разбираме, че тя е същинско богатство и най-невероятното творение, което в миналото е виждал .

на Авг 23, 2020 в 1:12 PDT

Хейли също се снима за спомен в ролята си на вуйна, като също грижовно бе гушнала новороденото. А предстоящите мнения под фрагментите гласят, че и на двамата доста им отива и сигурно към този момент им е време за тяхно бебе, предава TMZ.

на Авг 23, 2020 в 3:20 PDT

На това мнение е и Дуейн Джонсън . Той разяснява фотосите на Джъстин Бийбър с бебето и съобщи, че няма самообладание двамата с Хейли да си имат бебе през идната година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР