Почти два месеца след като афганистанец беше пребит с метален

...
Почти два месеца след като афганистанец беше пребит с метален
Коментари Харесай

Остави го и бъди с мен: Нови заплахи от ревност към афганистанец и съпругата му

Почти два месеца откакто афганистанец беше пребит с железен кол, а жена му беше гонена и замеряна с камъни, виновници за действието няма.

По техни разкази нападателите са проведена група от мъже, които до ден сегашен се разхождат необезпокоявани по улиците на София. Полицията се ангажира да изземе записи от камерите в региона на нападението.

Мерки обаче още не са подхванати.

" За страдание всеки ден хората са пред блока, даже не можем да отидем и да си вземем облеклата. Сигурен съм, че от полицията са получили видеоклипове от нападението, както и, че не е било смешка. Беше като в екшън филм. Полицаите въобще не се занимават с историята. Да стигнат след 40 минути в случай, че сме подали неведнъж сигнали... Взехме документи от " Пирогов ", шиха ми пръста с 4 шева. Пуснахме тъжба с жена ми. След месец и половина още няма развиване, биячите още са пред жилището ми. От Седмо районно споделиха, че са разпитали момче от Ботунец и са пратили материалите до прокурор. Първо би трябвало да арестуват нарушителите, какъв прокурор? Всеки Божи ден като ходех на работа момче с бръсната глава ни гонеше. Казва, че каквото желае може да направи с мен в тази страна. Един мъж, на име Борислав, пита жена ми какво прави с мен и я кара да бъде с него ", описа Джавед Нури пред.

По думите му нападателите не са били маскирани.

" Това са лица, които вземат пари и бият хора. Баща ми е военачалник, знае, че за нула време служителите на реда могат да схванат всичко, в случай че желаят. Ще стачкувам пред Народното събрание, в случай че няма решение ", закани се той. 

Съпругата му споделя, че до момента в който е паркирала в опит да отиде с брокера си за документи, разпознава двама от нападателите си.

" Видях лицата им и мигновено ги познах - единият удряше брачна половинка ми с желязо, другият ме подгони с камък. Крещяха, че ще ни убият и няма да ни оставят да живеем в жилището ни. Има един мъж, който доста ни тормози, той е от заложна къща на бул. " Мария Луиза ". Нямаме проблем с никого, не сме вземали пари от лихвари ", изясни тя.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР