Почти до бой се стига в моловете за маркови дрехи

...
Почти до бой се стига в моловете за маркови дрехи
Коментари Харесай

По моловете е страшно, стига се почти до бой заради невиждани намаления!

Почти до пердах се стига в моловете за маркови облекла по 6 лева Ударни понижения от над 70 % са оповестили магазините, а хората пазарят като за последно, предава  " Телеграф “.

С отстъпка се продават освен бански и чехли, които към този момент не са настоящи за сезона, а и есенна конфекция. Сред най-купуваните са блузи, понижени от 18 на 6 лева, като към този момент съвсем не са останали размери.

Опашки

" Рекордните понижения несъмнено усилиха клиентите. Пред пробните се вият опашки, хората би трябвало да чакат, с цел да облекат това, което желаят да купят. Най-голяма е навалицата в часовия период сред 18 и 19 часа вечерта “, разясниха търговци.

Вървежна сега е сезонната конфекция. Рокли може да намерите за 18 лева, понижени от 50 лева, а дънките са 13 лева, вместо 46 лева Топли суитшърти, подобаващи и за есента, и за зимата, има за 8 лева, като предходната им цена е била 40 лева

Панталони има за 18 лева, вместо за 85 лева Заради огромните разпродажби номерациите на облеклата са лимитирани. Заради това продавачите поучават първо да ревизирате онлайн дали съответният номер и модел е разполагаем в магазина, от който сте решили да го купите.

Ваучери

Някои търговци оферират ваучери при покупка над избрана сума. Сред предложенията е ваучер за 20 лева, в случай че напазарувате облекла за над 140 лева Други оферират 20 % понижение на всички детски артикули. " Това е второто и най-голямо понижение на продуктите ни от август досега “, прецизираха търговците. В множеството магазини отстъпките важат до 21 септември.

Палта

Хората започнаха да се приготвят и за студените дни. В момента е огромен ползата към кожените якета и палта, изключително в магазините по морето. Летовниците избират да се снабдят с кожена връхна дреха, до момента в който са на отмора, тъй като някои магазини оферират специфични понижения. Най-голям интерес има към дамските къси кожени якета, които сега могат да се намерят за 200 или 180 лева, понижени от 300 лева

Кожен елек с яка от лисица е понижен от 800 лева на 200 лева Меки кожуси от натурален косъм може да се купят за 900 лева, понижени от 1000 лева, а кожените чанти, които преди са били близо стотачка, в този момент са по 50 лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР