Почти 3 години след трагедията, която сполетя семейството на бившия

...
Почти 3 години след трагедията, която сполетя семейството на бившия
Коментари Харесай

Жената на Московски се показа почти 3 г. след трагедията, в която загина детето им

 Почти 3 години след нещастието, която сполетя фамилията на някогашния транспортен министър Ивайло Московски, неговата половинка Маринела се е завърнала към нормалния темп на живот. На черния 2 февруари 2018 година след случай с моторна шейна в Боровец умря дребният наследник на Московски, който бе едвам на 4 годинки. Въпреки бързата реакция на незабавния лекарски екип от Самоков, тръгнал към мястото на произшествието, Кристиян не съумя да дочака помощта на експертите.

Жената на някогашния министър остана отвън обсега на медиите и след трагичното събитие, преобърнало живота им, и не пожела никаква гласност. Тогава тя избра да се скрие и да премине през тъгата си сама, като до неотдавна избягваше да се демонстрира даже в обществените мрежи.

В последните месеци красивата Маринела е по-активна. В края на септември даже отбелязала своя рожден ден. Докато преди е обичала да разгласява повече свои фотоси, в този момент фотографира залези, птици и красиви гледки, към които в никакъв случай не прибавя текстове. Впечатление прави, че е запазила фрагментите, които ѝ припомнят на умрелия ѝ наследник – като тортите от рождените му дни, както и сурвачките им с батко му, които тя им направила за последната им Нова година дружно през 2018-а.

В профилите ѝ в обществените мрежи липсват общи фотоси с някогашния транспортен министър. Маринела не носи и неговото име. Макар да се срещат още в гимназията в Плевен и дълго време да живеят в съгласие и естетика, до брак по този начин и не стигат и тя към момента на всички места се показва с моминската си фамилия. В профила си тя е упоменала, че живее в София, а не в Солун, където сега работи Московски, а в графата за фамилно състояние няма информация за обвързаността ѝ. Месеци след загубата на дребния им наследник се заприказва, че двамата са се разделили, само че слухът не бе доказан от нито една от двете страни.

Точно тогава Московски се отдръпна от министерския си пост и отпътува за Солун, Гърция, където оглави Черноморската банка, написа " Ретро ". Мандатът му там е 4-годишен и изтича през декември 2022 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР