Почти 25% от територията на Украйна е изпепелена от агресора.

...
Почти 25% от територията на Украйна е изпепелена от агресора.
Коментари Харесай

Аромат на смърт в Украйна, читавите руснаци станаха бежанци frognews.bg

Почти 25% от територията на Украйна е изпепелена от агресора. Пределно ясно е, че сме пред прага на поредна значима анексия. Светът има правила, само че Русия има оръжия и диктува диктаторски правила. Тази война ще продължи с години. Икономическият удар през 2022г. ще се трансформира в полезнен стрес през идващите 2-3 години, които ще раздерат Украйна. Полша ще й помата най-очевадно, Русия ще я хапе най-безогледно. Няма вест, няма да има и помирение.

Путин промени закона и в неговата армия ще има бойци над 40 години. Така е, тъй като младите избягаха вечно от Русия. Повиквателни за тях няма да има. Политическо леговище ще получат на всички места по света. Находчиви руснаци станаха бежанци. Поне 4-5 млн. души напуснаха Русия, тъй като усетиха духа на Съюз на съветските социалистически републики и мракобесието. Санкциите ще върнат стандарта на Кремъл най-малко с 30 година обратно. Но това не визира богатите управници, които дирижират войната.

Смъртта има нетърпим мирис. За разлика от парите, които не миришат, само че ни трансформират в прислужници. Това се знае от Путин и близкото му обграждане. Знае се от опозиционера Навални и неговото обграждане. Но кръвотечението ще се катализира от новите оръжия на остарялата теория, която се е разплула във властта и дефакто Русия е Съюз на съветските социалистически републики. С доста дребни републики и обичайно доста цеви.

Георги Спасов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР