Почти 22 години по-късно Арсенал отново се намира в необичайната

...
Почти 22 години по-късно Арсенал отново се намира в необичайната
Коментари Харесай

Арсенал изглежда се спря на заместника на Венгер

Почти 22 години по-късно Арсенал още веднъж се намира в необикновената обстановка да търси нов управител. Дългият престой на Арсен Венгер отпред на клуба разглези ръководителите в този аспект, само че те наподобява откриха заместника на именития французин.

И това по всичко проличава, че ще е човек, развил се под управлението му и достигнал до капитанската лента на "артилеристите " в предишното. Става въпрос за испанеца Микел Артета, оповестява вестник "Индипендънт ".

Бившият халф изкара последните два сезона като асистент на Хосеп Гуардиола в Манчестър Сити. Той е считан за обещаващ предстоящ управител в Премиършип, въпреки че към момента няма опит като началник, а единствено като асистент.

Според изданието, Артета към този момент е топприоритет на управлението, тъй като всички останали претенденти по един или различен метод са отклонили поканите да дебаркират в Северен Лондон. Най-близо от всички изглеждаше Масимилиано Алегри, само че в последния миг той избра да остане в Ювентус и да се опита още един път да завоюва Шампионската лига с отбора.

Очаква се назначението на Артета да стане факт до края на месеца, като въпреки всичко остават някакви елементи за доуточняване. В Англия не плануват неуспех на договарянията сред двете страни или най-малко подобен е доста малко евентуален.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР