Почти 2 месеца доброволци от Петрич и региона издирват мистериозно

...
Почти 2 месеца доброволци от Петрич и региона издирват мистериозно
Коментари Харесай

Надежда за Сашо от петричкото с. Ключ! Забелязан в македонско село

Почти 2 месеца доброволци от Петрич и района търсят мистериозно изчезналия Александър Заков. Издирването е безрезултатно към този момент 50 дни, през вчерашния ден неговият брат провежда група доброволци, които да търсят Заков в македонското село Ново Конярево, откъдето пристигнала информация, че той е видян там. " Уважаеми хора,брат ми Александър Заков е видян в Ново Конярево,Македония!Молим за доброволци в издирването му!Организация е направена и с македонските жители!Утре 18.02 в 9 часа македонско време събирателен пункт пред магазина на основния път в Ново Конярево!Благодаря!Моля споделяйте! ",написа брат му във Facebook.

Припомняме, че 32-годишният Сашо, както го назовават в петричкото село Ключ, е в неизвестностот 30 декември предходната година. Добровлци и служители на реда претърсиха Беласца и обитаемоте места в района, само че безрезултатно. Брат му Борислав е сигурен, че е жив, даже подозира, че съзнателно се крие.

Два дни след изгубването Заков е бил забелязан на автобусна спирка за село Рибница. Приятелите и роднините към този момент са обиколили огромна част от планинските местности. Умоляват се всички, които имат някаква информация, да звънят на телефони: 0893774574 - Георги и 0886166646 - Румен.

В.Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР