Почтеност, прозрачност и професионализъм - тези принципи посочи новият областен

...
Почтеност, прозрачност и професионализъм - тези принципи посочи новият областен
Коментари Харесай

Ангел Стоев не бърза с рокади в областта, обеща да работи за...

Почтеност, бистрота и професионализъм - тези правила уточни новият регионален шеф на Пловдив Ангел Стоев в работата си, която стартира през днешния ден със среща с двамата към този момент някогашни губернатори Дани Каназирева и Петър Петров. На диалога участваха и зам.-областните шефове Евелина Апостолова и Димитър Керин.



Взаимни благодарности размениха пред медиите Ангел Стоев и Дани Каназирева. Бившата депутатка от ГЕРБ пожела триумф и увери, че Стоев постоянно може да разчита на нейния опит, изключително в провеждането на почтени избори.

" Областната администрация, в която работят прелестни специалисти, съумя да потвърди, че е институция, която може да стои покрай хората и се надявам, че тъй че остане и отсега нататък ", предложи Каназирева.



" Единствената задача пред мен е образуване на почтени избори и аз ще я извърша по заслужен метод ", увери Ангел Стоев. Той посочи, че е изключително впечатлен от работата на регионалния спешен щаб, а за Петър Петров сподели, че правилно е провел консултациите в политическите партии за състава на двете РИК.



На въпрос дали ще бъдат освободени зам.-областните шефове той отвърна сбито, че това не е в неговите пълномощия. Като огромно предизвикателство в работата си Ангел Стоев подсети, че българските жители чакат осъществяване на почтени избори. А за екипа в региона означи, че занапред ще се среща с работата на администрацията и че няма да залита в политическа преднамереност.

фотоси: Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР