Почнаха всестранните анализи на правителството на Киро, а аз седя

...
Почнаха всестранните анализи на правителството на Киро, а аз седя
Коментари Харесай

ПРЕЗОКЕАНСКИЯТ ЕНИЧАР КИРО, КОМАНДИРОВАН ОТ САЩ. КОРАБЪТ ПОТЪВА, РАЙСКА ГАЗ ИМА ЗА ВСИЧКИ!

Почнаха всестранните разбори на държавното управление на Киро, а аз седнал съм и се чудя, какво толкоз има да му се проучва на тоя Киро? То всичко е ясно!

Киро беше командирован от Съединени американски щати у нас с цел да прави мизерии на руснаците. Байдън персонално го командирова, в случай че инцидентно не помните. И Киро стартира да прави тези мизерии, щото е изпълнително момче с 30 грама полутечен мозък. С това си деяние, той несъмнено, главно описа играта на първо място на нас, само че пък истината е, че в действителност на безусловно никой не му пука за нас.

Киро първо спря съветската газ, с което реализира това, че в случай че предходната година сте плащали 100 лева за газ, тази зима ще платите 1000 лева

Вчера пък същият този Киро се опита да притисне и шефовете на АЕЦ “Козлодуй ”, тъй че централата да стартира да купува американско нуклеарно гориво. Тук даже няма да се занимавам с обстоятелството, че съгласно специалисти то не става за нашия АЕЦ, само че на Киро му дреме на парапета – той си има задания, а измежду тях благополучието не българина, изобщо не попада.

Другото, което свърши този задокеански еничар, е да приготви българския военно индустриален комплекс за закриване. А до момента в който това се случи, даде опция на Корнела да не изнася оръжие за Украйна. И тя, несъмнено, не изнася. Щото в Крушовица нямат митница.

Третата американска задача, която лицето Киро и присъдружените му шантонерки извършиха е, да пернат Македония от ръцете на Русия. Няма неприятно, но отново ние го изядохме. Оня, огромният. Като по-тази тематика занапред има да плюеме гадости. Believe me.

Освен всичко изброено дотук, още веднъж през вчерашния ден, на последното съвещание на Министерски съвет, американският наместник Киро се опита и да ни набута още 8 самолета от Съединени американски щати, които както и предходните, са единствено на хартия. Или с други думи – Банкя и Торонто имат топла връзка. По слугинска линия.

Или в резюме желая да кажа, че Киро не се нуждае от някакъв специфичен разбор. Той е просто следващия свиркаджия работещ за непознати ползи и напълно пренебрегващ националните такива.

И тук стигам може би до най-голямата скотщина, която направиха тези напазарувани мекерета, а тя е, че излъгаха хората, които желаеха смяна и правдивост за бандитизмите осъществени от ръководството на Бойко. Директно ги излъга. В очите ги излъга. Нещо повече – през днешния ден той даже връща същия този Бойко на власт. И апелирам не ми говорете нелепости, че имало разлика сред двамата! И двамата са наемници, само че както и преди съм казвал, единият е аналогов, а другия цифров престъпник.

Или още по в резюме. Киро не е българин. Лена не е интелигентна. Корнелия не е социалистка, а Асен с изключение на, че не е мъж, не е и финансист. Те са просто едни комфортни юбери, които против малко внимание, власт и некой лев, са подготвени да създадат орална обич и на Ким Чен Ун. Стига единствено Байдън да каже.

И тук най-после да насочва две думи към малоумниците, които биха ме нарекли “путинист ”, да вземем за пример. Глупаци, сладки, плащайте си тройните сметки and keep calm! Корабът потъва, райска газ има за всички!

Васил Петев
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР