Почивка в предградията на Лил си направиха участниците във френската

...
Почивка в предградията на Лил си направиха участниците във френската
Коментари Харесай

Няма да се откажем!: френската Колона на свободата се отправя към Брюксел

Почивка в предградията на Лил си направиха участниците във френската " Колона на свободата " по пътя от Париж до Брюксел. 1300 автомобила от разнообразни елементи на страната пренощуваха в паркинг на супермаркета във Фаш Тюменил, покрай границата с Белгия. Снощи преди лягане те организираха дребен протест, скандирайки " Свобода! " и " Ние няма да се откажем! " За това оповестява изданието Еuronews.

Въпреки възбраната на белгийски управляващи за осъществяване на митинги в Брюксел през днешния ден, участниците в " Колоните на свободата ", които са срещу санитарните пропуски и другите ограничавания на самостоятелната независимост, са решени да доближат до единна Европа.

«Нашият проект е да посетим един по един всички европейски институции, тъй като това се случва на общоевропейско равнище. Виждаме, че едно и също нещо се случва в съвсем всички страни. Нашето желание е да вървим напред. Не знаем какъв брой надалеч ще стигнем, само че продължаваме напред и вършим по този начин, че гласът ни да бъде чут, тъй като не можем да го...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР