Почивка в Гърция на съпредседателя на Продължаваме промяната Кирил Петков

...
Почивка в Гърция на съпредседателя на Продължаваме промяната Кирил Петков
Коментари Харесай

Кирил Петков отишъл да кара кайт в Гърция, всички го чакат за преговорите на ПП с ГЕРБ

Почивка в Гърция на съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков бави началото на лидерските диалози сред ПП-ДБ и ГЕРБ по сключването на съглашение, което да изглади несъгласията сред подкрепящите държавното управление партии, съобщи.

Семейството на Петков е на отмора на гръцкия остров Лефкада, стана ясно от обява във фейсбук на брачната половинка му Линка Петкова. " Гледката тази заран ", написа тя към фотография на сантиментален пейзаж с море.

Почивката на Петкови обаче няма да е доста дълга, тъй като са отпътували за Лефкада поради прогноза за мощен вятър, който разрешава на Кирил Петков да покара кайт-сърф. Лефкада е едно от обичаните места за кайт-сърф наоколо. " Кирил Петков стартира да кара сърф на 9 година, по-късно избира кайта, тъй като с него може да скача високо над вълните. Кирил дава и първите уроци по кайт на третия съосновател на Политическа партия – Даниел Лорер. " Така разказват пристрастеността му към този спорт в уеб страницата на " Продължаваме промяната " предходната година.

" Като си дойдат от там, където са отишли, ще се срещнем и ще продължим ", разяснява в събота и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по адрес на сътрудниците си от ПП-ДБ.

Лидерските диалози бяха поискани точно от водената от Кирил Петков коалиция в края на предходната седмица. Тогава се появи раздор с ГЕРБ поради назначенията на нов шеф на Българска народна банка, началник на Сметната палата и на Здравноосигурителната каса. В разногласието Борисов замеси и желанието на Политическа партия да овладеят ДАНС като назначат за ръководител на контраразузнаването депутата си Петър Петров. А след това от ГЕРБ упрекнаха сътрудниците си, че стопират техни оферти за зам.-министри. От ПП-ДБ обаче настояват, че всеки човек, препоръчан от вицепремиерката Мария Габриел е назначен.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР