Почивка на морето в Гърция през септември и октомври излиза

...
Почивка на морето в Гърция през септември и октомври излиза
Коментари Харесай

Три пъти по-евтино излиза почивката в Гърция през септември и октомври

Почивка на морето в Гърция през септември и октомври излиза три пъти по-евтина от офертите, които се оферират през юни, юли и август. Преди дни TrafficNews разгласява публикация във връзка цените на почивките у нас и офертите, които се оферират в този интервал. Проверката ни откри, че пакетите са с 30 до 50% по-евтини. 
Прочетете още
Това се вижда и в цените на офертите, които се оферират в южната ни съседка Гърция в уеб страниците за резервации. По някои места нощувките са три пъти по-евтини. За разлика от сезона у нас, то в Гърция продължава по-дълго, като интензивният летен сезон се смята, че продължава даже и през месец септември и октомври.

Възможността за струпване на повече почивни дни около националните празници през септември, също кара доста българи да запазят места за отмора тъкмо тогава. През другия месец ни чакат два спомагателни почивни дни – 6 септември, който се пада в сряда и 22 септември, който се пада петък, а това е страхотна причина за дълъг уикенд.

Според доста хора септември месец е най-хубавият интервал за отмора в Гърция, защото офертите са по-ниски цени, горещите дни са в пъти по-малко, а и за доста българи курортите в Северна Гърция са по-близо и по-достъпни от Черноморието.

Късното септемврийско, а даже и октомврийско море в Гърция притегля доста българи, защото страната предлага голямо многообразие от курорти и цени. На остров Тасос цените за три нощувки на човек варират към 300 до 400 лева на база „ ол инклузив ” в над 3-звездни хотели. В някои от местата за настаняване такива предложения възлизат и малко над 200 лв..

В Неа Перамос пък може да отседнете единствено за 190 лева на човек с включена закуска и вечеря в 4-звезден хотел. 

Около 200 лв. ще ви костват нощувките със закуски и вечери в Ставрос. Проверката ни демонстрира, че в хотелите с по-малко звезди, намиращи се на втория ръкав има и доста налични предложения, като за 3 нощувки цените стартират от 150 лв. на човек.

Да отседнете на Олимпийската ривиера ще са ви нужни близо 400 лв. с включени нощувки, закуска и вечеря. Студио в Санторини пък доближава 350 евро за нощувка.

В огромна част от платформите за резервации се вижда по какъв начин от пакети, които са били почти 500 лв., биват понижени на към 200 лева от началото на септември до началото на октомври.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР