Почитателите на Зейнеб харесаха своята любимка Бившата риалити звезда, станала

...
Почитателите на Зейнеб харесаха своята любимка Бившата риалити звезда, станала
Коментари Харесай

Помните ли тази риалити звезда, вижте как изглежда днес

Почитателите на Зейнеб харесаха своята фаворитка
Бившата риалити звезда, станала известна от Биг Брадър - Зейнеб Маджурова пусна фрагменти от ваканцията си в Гърция. Показа се в ежедневна дреха, с която посреща жегите в южната ни съседка. А точно в туника от бял плат с избродирани по нея едри черни детайли.

Почитателите на Зейнеб харесаха своята фаворитка. Но лорда като един огромен специалист и разбирач изрече своето мнение и я подлага на критика.Минчев споделя, че познава Зейнеб и тя не е момиче единствено за двата контрастни цвята. Нейната душа е нежна съвсем като прецъфтяло глухарче и доста цветна като всичките цветове на дъгата.

Туниката, която е облякла може да е отпратка към Ориента, само че този тоалет доста повече би подхождал на по-зряла и по улегнала жена. А шарките по него му идват допълнително и навяват фешън досада.

Освен това лорда не утвърждава и прекомерно дребната чантичка на Маджурова, която тя стиска в ръка и е в прорез с внушителния сукман. Не единствено това той има забележка и за сандалите на Зизу, които са доста съвременни това лято. И споделя, че те може и да са в комплект с облеклото, само че й предлага да ги държи по-далеч от тоалета.

Източник: Телеграф
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР