Почитателите на театралното изкуство едва ли не са запознати с

...
Почитателите на театралното изкуство едва ли не са запознати с
Коментари Харесай

Александър Сано и Мартина Апостолова преотриват съдбовната си връзка в Моята вечер, твоята нощ“

Почитателите на театралното изкуство надали не са осведомени с творчеството на Яна Борисова и надали не са гледали най-малко едно от представленията по неин текст. През последните години авторката основава едни от най-чувствените и въздействащи пиеси, които оживяват на сцена с осъществяванията на едни от най-обичаните български артисти.
 Радина Думанян и Ненчо Костов в „ Съзвездия “ - една мистериозна игра за двама на сцената на Народния спектакъл
Радина Думанян и Ненчо Костов в „ Съзвездия “ - една мистериозна игра за двама на сцената на Народния спектакъл

Първа премиера за новия сезон на Народния спектакъл

И точно в зрелище по нейн текст за първи път на сцена ще се съберат Александър Сано и Мартина Апостолова. Премиерната режисура ще ни разкрие една от тези мощни и на пръв взор необясними връзки сред хората, които дефинираме като съдбовни.

Историята стартира с непредвидена нощна среща сред двама души с общо минало, които обаче са се разделили от дълго време. Елис (Мартина Апостолова) живее в София, а Макс (Александър Сано) - в Берлин. При срещата си двамата незабелязано потъват още веднъж в познатата им прочувствена територия, която ще се окаже може би най-незаменимата част от живота им.
 Снимка 683727

Освен от трогателни моменти, представлението не е лишено и от комизъм, трансформирайки се в роман за това, че огромните истории са по-силни от нас. Защото те просто се случват, колкото и да се опитваме да ги избегнем или да се отдалечим. Именно по това разбираме, че са огромни - те просто се случват.

" Моята вечер, твоята нощ " споделя живота едновременно, в две разнообразни сърца. В две точки от света - двама души, които изпитват неспокойствие под общото нощно небе.

Освен Яна Борисова, която е създател на текста, за реализирането на постановката работят още режисьорът Димитър Коцев - Шошо, сценографът Елис Вели и композиторът Милен Кукошаров.

" И правилният отговор е... " - една пернишка история за обич от пръв взор

Луиза Григорова-Макариев, Христо Пъдев и Боряна Братоева в новата театрална премиера

Премиерата на " Моята вечер, твоята нощ " е на 1 октомври от 19 ч. в Младежки спектакъл " Николай Бинев ".

Следващите дати за представлението са 9.10. в Доходно здание Русе; 15.10 и 17.12. във Фестивален и конгресен център Варна.

Междувременно спектакълът ще се играе и във Виена, както и няколко града в Германия. Повече информация има.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР