Почитателите на смартфоните на Motorola вече могат да се сдобият

...
Почитателите на смартфоните на Motorola вече могат да се сдобият
Коментари Харесай

Vivacom пуска смартфоните Moto e20 и Moto e40, специално създадени за забавление и достъп до съдържание в движение

Почитателите на смарт телефоните на Motorola към този момент могат да се снабдят с два от най-актуалните им модела при доста атрактивни цени в комерсиалната мрежа и онлайн магазина на. Операторът пуска и – показани през този месец и особено основани за развлечение и достъп до наличие в придвижване. Те разполагат с 8-ядрени процесори, огромни екрани и редица нововъведения, които ги вършат подобаващи за динамичен метод на живот без компромис с употребяваните устройства.

Moto e20
 Детският канал IDJ Kids и медийната услуга IDJ Kids Play към този момент са налични в телевизионната платформа EON Детският канал IDJ Kids и медийната услуга IDJ Kids Play към този момент са налични в телевизионната платформа EON
Популярният детски канал IDJ Kids HD и медийната услуга по поръчка IDJ Kids Play са към този момент налични извънредно в новаторската ТВ платформ...

Това е хубав модел на Motorola с огромен екран и редица оптимизации за развлечение. Телефонът разполага с двойна задна камера с изкуствен интелект (13+2MP). Предната му камера е 5 MP за висококачествени селфита и видеоразговори. Има вграден високоговорител и микрофон. Дисплеят му е е 20:9 Max Vision. Съотношението му към корпуса е 82,4% и е усъвършенстван за гледане на филми и друго мултимедийно наличие. Смартфонът работи с операционна система Android 11, има 2GB оперативна памет и 32GB вградена памет, с опция за увеличение до 1TB посредством карта. Батерията му е с потенциал 4000 mAh. Moto e20 дава отговор на стандарта IP52 за водоотблъскващ дизайн и разполага със датчик за пръстови отпечатъци. е на цена от 5,98лв. на месец в композиция с мобилен проект Unlimited 50 5G.

Moto e40

Този юношески смарт телефон, ориентиран към хората с интерес към изобретателни занимания, се отличава с тройна съществена камера (48+2+2 МР), както и мощна 5000 mAh батерия. Камерата поддържа технологиите PDAF и Quad Pixel. Освен нея на задния панел има също една 2 MP камера за дълбочина и една 2 MP с макро датчик. Селфи камерата е 8 MP. Дисплеят на този модел също е 6,5 инчов, IPS LCD, с резолюция HD+, а честотата му на освежаване е 90Hz. Той е със съответствие 92,6% към корпуса на апарата. И този Motorola телефон е със стандарт IP52 за водоотблъскващ дизайн. Освен това той поддържа алтернатива за отключване посредством лицево различаване, както и посредством пръстов отпечатък. идва на цена от 7,98лв. на месец в композиция с проект Unlimited 50 5G.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР