Почитателите на сериала “Приятели”, които от години чакат любимите им

...
Почитателите на сериала “Приятели”, които от години чакат любимите им
Коментари Харесай

Заради коронавируса отлагат дългоочаквания специален епизод на “Приятели”

Почитателите на сериала “Приятели”, които от години чакат обичаните им артисти да се съберат още веднъж на екрана, останаха разочаровани да схванат, че това няма да се случи толкоз скоро, колкото чакахме и повода за това е пандемията от ковид.

Идеята беше Дженифър Анистън (Рейчъл), Матю Пери (Чандлър), Дейвид Шуимър (Рос), Кортни Кокс (Моника), Мат Лебланк (Джоуи) и Лиса Кудроу (Фийби) да се съберат един финален път, с цел да си напомнят славните години, в които снимаха сериала, трансформирал се в най-успешния ситком на всички времена.

Изключително скъпият план беше част от акцията на Уорнър да разпространяват новата си стрийминг платформа HBO Max, която ще стартира да излъчва епизодите на сериала, откакто Netflix изгубиха това прави предходната година.

За да се спре разпространяването на болестта, управляващите по целия свят постановиха строги ограничения и насочиха предизвестия, с цел да лимитират събирането на доста хора на едно място. Това докара до отлагането на доста кино министър председатели.

На уеб страницата LadyZone.bg може да намерите повече информацията за министър председателите и фотосите на филми и сериали, които бяха отсрочени:
Филми и сериали, които би трябвало да чакаме по-дълго от плануваното поради ковид Отлагат министър председателите и фотосите на доста холивудски продукции
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР