Почитателите на работата на Frictional Games (SOMA) ще получат чудесен

...
Почитателите на работата на Frictional Games (SOMA) ще получат чудесен
Коментари Харесай

Изгледайте десет минути геймплей от Amnesia: The Bunker

Почитателите на работата на Frictional Games (SOMA) ще получат превъзходен подарък в края на този месец, когато излиза Amnesia: The Bunker, четвъртата игра от известните хорър серии. След няколко забавяния, играта излиза на 23.05.2023 за лични компютри в Steam, GOG и Epic Games Store.

Amnesia: The Bunker до известна степен се отклонява от познатата форма на сериите с това, че показва един полуоткрит свят и нережисирани обстановки, които да създадат напрежението и страха от играта още по-вълнуващи. The Bunker ви показва млад френски боец, който попада във боен бункер, затворен със злокобно творение, което очевидно не е от този свят. И с изключение на, че е бързо и убийствено, създанието е интелгентно и ще се адапира към дейностите ви и стила ви на игра, тъй че ще би трябвало да обмисляте в действителност добре дейностите си.

Тази седмица Frictional разгласиха 10 минути геймплей от играта, с които може да придобиете добра визия какво да очаквате. Всички познати детайли от другите игри са тук, дружно с тази в действителност грабваща атмосфера. И въпреки и играта да наподобява като нещо от началото на века или малко по-нататък, то съм уверен, че почитателите на жанра ще останат предоволни.

Amnesia: The Bunker е четвъртата игра от поредицата след The Dark Descent от 2010, създадената от Chinese Room A Machine for Pigs и Rebirth (2021), още веднъж на Frictional.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР