Почитателите на поредицата Игра на тронове могат да се потопят

...
Почитателите на поредицата Игра на тронове могат да се потопят
Коментари Харесай

Във Финландия отвори врати леден хотел, вдъхновен от Игра на тронове

Почитателите на поредицата " Игра на тронове " могат да се потопят в света на Вестерос или най-малко, в случай че се разходят до Финландия. За втора поредна година в страната отвори порти мразовит хотел, въодушевен от сериала.


Ако има място, където зимата фактически е пристигнала, то това е тук - единствено на 200 км. от Северния полюс. Финладско село, в което следата на Белите бродници е на всички места.

Скулптури от Русия, Украйна, Полша, Латвия и Финландия ловко пресъздават добре познати на феновете на " Игра на тронове " елементи. Огромен мразовит змей и Железният престол са единствено дребна част от нещата, които посетителите на селцето могат да видят. Всичко тук е основано напълно от лед и сняг, освен това единствено за няколко дни.

Има и хотел, който разполага с 16 стаи, а на гостите се оферират спален чувал и наложителна чаша парещ сок от горски плодове, с цел да се раздвижи кръвта им.

Селцето оттатък Вала има и параклис, където към този момент повече от 25 двойки са избрали да се венчаят. Разбира се, има и ресторант, а най-предпочитаното пиво е водката... предстоящо - в чаша от лед.

Мястото ще бъде отворено до края на април, а цената за гости е 18 евро. Вечер в хотела ще ви излезе 500, само че екипът дава обещание, че ще си коства.

 Как „ Игра на тронове “ провокира туристически взрив Как „ Игра на тронове “ провокира туристически взрив
Няколко страни претърпяват туристически взрив, с помощта на фотосите на сериала „ Игра на тронове “, осъществени там.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР