Почитателите на испанския производител SEAT имат възможност да се запознаят с най-новите

...
Почитателите на испанския производител
SEAT имат възможност да се запознаят с
най-новите
Коментари Харесай

Автосалон София 2019: SEAT представя ...

Почитателите на испанския производител SEAT имат опция да се срещнат с най-новите модели на марката, в лицето на Tarraco, Ateca и Arona, както и на потвърдилите се като извънредно сполучливи на пазара Leon и Ibiza. От компанията са подготвили и още една изненада, като показват и две от предложенията на спортната си марка CUPRA- Cupra Ateca и Leon Cupra.

Tarraco e третото си и завършващо предложение в SUV фамилията на марката, и за разлика от към този момент познатите Arona и Ateca, новият модел идва във версия с пет и седем места. Тя е и първата кола на испанската компания, демонстрираща новата дизайн линия, която компанията ще следва през идващите няколко години.

Макар и с главен акцент върху по-луксозното си лъчение и чувство, CUPRA Ateca пък се отличава и със завидна динамика, която изцяло дава отговор на емблематичното за SEAT означение CUPRA. Под предния похлупак на спортния SUV е монтиран специално доработен двулитров TSI бензинов задвижващ елемент, който е в състояние да генерира максимална мощност от 300 конски сили в диапазона 5300-6500/мин и оптимален въртящ миг от 400 Нм сред 2000 до 5200/мин.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР