Почитателите на Huawei ще открият в новата кампания на Vivacom

...
Почитателите на Huawei ще открият в новата кампания на Vivacom
Коментари Харесай

Vivacom пуска едни от най-атрактивните умни устройства на Huawei с до 100 лева отстъпки в онлайн кампания

Почитателите на Huawei ще открият в новата акция на Vivacom атрактивни оферти за устройства с отстъпки до 100 лева Промоцията се организира от 7 до 18 януари единствено в онлайн магазина на оператора и включва редица устройства, измежду които умните часовници Huawei GT 3 и Huawei Watch 3, безжичните слушалки Huawei Freebuds 4, както и таблета Huawei Mediapad T3 10.

Huawei GT 3 42 мм.
Най-новите артикули на Huawei са на преференциални цени в нова празнична онлайн акция на Vivacom
Vivacom пуска още една празнична онлайн акция, която включва някои от най-актуалните смарт устройства на Huawei. Сред тях са умният...
Прочети повече
42-милиметровата версия на Huawei GT3 е измежду най-хубавите умни часовници на пазара сега. Той се отличава с дълъг живот на батерията, голям брой функционалности, свързани със здравето, както и грациозен дизайн, въодушевен от спортните коли Grand Tourer. Много от вариантите за ръководство се правят посредством дребен бутон-корона, с който се прави свободно придвижване във всички направления, зуум и други дейности. Часовникът устоя до 7 дни с едно зареждане на батерията. Разполага с изцяло актуализирана TruSeen 5.0 система за мониторинг на сърцето и други физически индикатори с усъвършенствана точност, както и с освежен изкуствен интелект. Сред екстрите му са също поддръжка на най-популярните сателитни навигационни системи, новаторски логаритми за усъвършенстване на маршрута, алтернатива за предизвестие за настъпващо неприятно време, идни приливи, изгрев, залез и етапи на луната.

Huawei Watch 3

Това е още един от най-хубавите умни часовници на Huawei, налични на пазара сега. Разполага с 1.43-инчов AMOLED екран с резолюция 466 x 466. Поддържа безжичната технология Bluetooth, както и сателитните навигационни системи GPS, GLONASS, Galileo и Beidou. Вградената му памет е 16GB, а оперативната – 2GB. Смарт часовникът тежи едвам 54 гр., а размерите му са 46.2 x 46.2 x 12.15 мм. Разполага с присъщите за множеството модели на Huawei здравни функционалности, в това число мониторинг на равнището на О2 в кръвта, на равнището на напрежението, на силата, на сърдечната периодичност в действително време, както и на цикъла на съня. Може също и да мери температурата на своя притежател. Разполага с варианти за трениране на дишането, разнообразни известия и диалози.

Huawei Freebuds 4
За празничния сезон Vivacom предлага новите елегантни смарт часовници от серията Huawei GT 3
Vivacom предлага новите смарт часовници от серията GT 3 на Huawei - Huawei GT 3 Active 46 мм. на цена от 16,98 лева на месец, Huawe...
Прочети повече
Huawei Freebuds 4 са най-актуалните безжични слушалки на марката. Те са извънредно леки (всяка от тях тежи едвам 4.1 гр.), оферират високо качество на звука и употребяват новаторската технология Adaptive Ear Matching (AEM) за интензивно шумопотискане, която се приспособява към спецификите на човешкото ухо. В добавка разполагат с усъвършенствана форма, основана да приляга още по-добре в ухото. Могат да се свържат със смарт телефон или часовник посредством технологията True Wireless Stereo (TWS), основана на Bluetooth.

Huawei Mediapad T3 10

Този таблет поддържа 4G стандарта LTE (Long Term Evolution) и включва голям брой функционалности за работа и развлечение в придвижване. Разполага с огромен, 9,6-инчов IPS LCD екран, с резолюция 800 x 1280 пиксела и съответствие към корпуса от 72.8 %. Процесорът на устройството е 8-ядрен Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425. Задната му камера е 5 MP, а предната селфи камера – 2 MP. Батерията на Huawei Mediapad T3 10 е литиево-йонна с потенциал 4800 mAh.

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР