Почитателите на Емили в Париж и някои от инфлуенсърите, които

...
Почитателите на Емили в Париж и някои от инфлуенсърите, които
Коментари Харесай

Туристическа компания предлага почивки в стил Емили в Париж

Почитателите на " Емили в Париж " и някои от инфлуенсърите, които се " борят " за още и още известност в Instagram, ще могат да се насочат на обиколки из Париж, съобразени със подиуми от сантименталния филм на Netflix.

Туристическата компания Dharma, провежда петдневни обиколки с екскурзовод, които ще следват стъпките на Емили Купър.

В програмата са включени класове по сладкарство, обиколка на Palais Royal, аудиенция в фешън ателие и клас по подготвяне на коктейли.

Домакин на една от идните обиколки е френската фешън прима Инес Тази, парижанка, която има лична стратегия в Netflix, откакто взе участие в шоуто за запознанства Perfect Match.

Цената на новата екстравагантна екскурзия, утвърдена от Netflix, стартира от 2 423 евро на човек - без полети и в обща стая. Ако желаете единична стая, цената е 3 312 евро, написа TravelNews.

" Създадохме тези пътувания, с цел да подсигуряваме, че гостите ще си тръгнат от Париж с нещо по-значимо от сувенирна барета и няколко фотоси - споделя основният изпълнителен шеф на Dharma Чараф Ел Мансури пред The Times. " Убедени сме, че бъдещето на пътуванията не е обвързвано с това къде, а за какво. Поредици като " Емили в Париж " ви карат да си пожелаете в края на всеки епизод да има бутон " резервирай в този момент ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР