Почитателите на червеното вино вероятно ще възкликнат възторжено "Подайте чашата

...
Почитателите на червеното вино вероятно ще възкликнат възторжено "Подайте чашата
Коментари Харесай

Наздраве! Ефектът от чаша червено вино е същият като от тренировка

Почитателите на аленото вино евентуално ще възкликнат възторжено "Подайте чашата насам! ", когато чуят, че резултатът от обичаната им напитка е съпоставим с този от подготовка, написа в. "Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от канадско проучване.
Благоприятното влияние се изяснява с съществуването във виното на съединението ресвератрол - мощен антиоксидант с редица потребни за здравето свойства.
В актуалното проучване експерти от университета на Алберта са тествали съединението върху мишки. Учените са открили, че ресвератролът способства за възстановяване на физическото показване, сърдечните функционалности и мускулната мощ на гризачите.
Експертите не се съмняват, че аленото вино може да сътвори сходни чудеса и за мераклиите за залата за фитнес.
"Ресвератролът може да помогне на хора, които желаят да упражняват, само че не са задоволително физически способни за това. При тях съединението може да имитира резултата от интензивна подготовка или да укрепи резултата от минималното количество извършения, които могат да създадат ", споделя ръководителят на изследователския екип Джейсън Дик, представен от Българска телеграфна агенция.
"Ако обаче смятате, че ще седите на задните си елементи, ще се наливате с вино и ще развиете коремни плочки, не сте познали. За задачата е належащо да се посещава залата за фитнес, а повече от една чаша вино дневно може да Ви докара някой и различен непотребен кг ", добавя експертът
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР