Почистващ бизнес е подхванал фолкпевецът Константин. Покрай участията си в

...
Почистващ бизнес е подхванал фолкпевецът Константин. Покрай участията си в
Коментари Харесай

Ново Амплоа: Коцето Подмива Лъскави Коли

Почистващ бизнес е подхванал фолкпевецът Константин. Покрай участията си в тв риалитита и изявите на сцената Коцето тихомълком е вложил част от заработеното в покупка на автомивка в центъра на София.

След инвестиция в съвременно съоръжение и образования на личния състав резултатите не закъсняват. Наред с хора, живеещи в близост, постоянни гости на автомивката стават и десетки известни предприемачи, наследници на олигарси, тв звезди и даже хора, свързвани с подземния свят, настояват осведомени.

Лъскавите возила на богаташите всяка седмица са професионално подмивани и почиствани при Коцето. Снимки на част от обслужваните лимузини и джипове за стотици хиляди левове са оповестени и във фейсбук с преднамерено скрити номера, написа „България днес“.

Наред с автомивката Константин върти и една от най-известните нощни заведения в Студентски град. Според осведомени точно заведението е косвена причина за навлизането на фолкпевеца в бизнеса с разчистване. Поводът е извършена през лятото на 2016 година акция на ГДБОП, при която бе разрушена група за търговия с кокаин в лъскавото заведение. По информация на прокуратурата покупко-продажбите с дрога са се въртели в специфична ВИП стая със знанието на шефа Игнат Ханджиев и специфичния отговорник за продажбите Марио Маринов.

След акцията Константин изрично отхвърли да има нещо общо в наркосхемите в заведението и заподозря, че става дума за поръчка от съперници.

Твърди се, че след намесата на ченгетата Коцето е почнал да се оглежда за различен бизнес, за който няма възможност да намеси името му в закононарушения. По съвет на свои познати той избира автомивката, която подсигурява положителни облаги, без да има заплаха от спор с управляващите. Така със своя сътрудник Антон Узунов заплащат 25 бона, с цел да поемат ръководството на към този момент подготвен обект.

Константин и Антон до неотдавна са съдружници и във компания, произвеждаща билкови отвари и хранителни добавки. Според рекламите чудодейните илачи на фолкидола подсигуряват помощ при най-разнообразни проблеми – от меланхолия до нощно напикаване
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР