Почистване на организма трябва да се прави най-малко веднъж на

...
Почистване на организма трябва да се прави най-малко веднъж на
Коментари Харесай

Изчистете тялото си от токсини с помощта на брашно от елда!

Почистване на организма би трябвало да се прави минимум един път на шест месеца, т.е. два пъти годишно, защото насъбраните отрови могат да доведат до разнообразни болести.

Мислете за това като интервал на отмора за тялото, през който организмът ще може да откри равновесие и органите, които са виновни за детоксикацията още веднъж ще действат вярно.

Честите настинки, умората, сънливостта, неналичието на централизация – всички те са признаци за съществуване на отрови, бактерии и други нездравословни субстанции в тялото.

Това е още един ефикасен способ от съветската национална медицина, основан на кефира и брашното от елда.

Много от вас знаят, че кефирът е балсам на младостта и здравето, а брашното от елда има изключителни лечебни свойства: заздравява организма, подмладява кръвоносните съдове, отстранява умората, покачва циркулацията на ръцете и краката, ускорява отделянето на урината.

То е чудесно за паметта и концентрацията (особено при възрастните хора), понижава кръвното налягане, лекува атеросклерозата и запека. В композиция с кефира понижава кръвната захар. Почиства червата и кръвоносните съдове, възстановява обмяната на веществата и работата на панкреаса, покачва равнището на хемоглобина в кръвта. Това е в действителност чудотворно национално средство!

Рецепта:

1. Една супена лъжица брашно залейте с 1 чаша (180 мл.) кефир и разбъркайте добре!

2. Направете това вечерта и оставете сместа в хладилника.

3. На идната заран, половин час преди хранене, разбъркайте още веднъж и изяжте сместа. Ако желаете, подсладете с малко мед (не е задължително).

4. Яжте лека закуска, най-добре плодове или зърнени храни. До идващото хранене не яжте най-малко три часа.

Терапията трае две седмици (14 дни).

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР