Починал е 33-годишният хасковлия, който бе прострелян пред дома си

...
Починал е 33-годишният хасковлия, който бе прострелян пред дома си
Коментари Харесай

Почина простреляният ММА боец от Хасково

Починал е 33-годишният хасковлия, който бе прострелян пред дома си в кв.”Каменни” през вчерашния ден, оповестява haskovo.live.

Мъжът бе настанен в интензивния бранш на пловдивска болница измежду претърпяна интервенция с заплаха за живота. Простреляният е Тургай Сали – Тути, който е търговец на хранителни добавки и интензивно се занимава със спорт. Семейството му има шивашки бизнес.

Припомняме, че както БЛИЦ писа случаят стана пред жилището му на улица „ Крали Марко “ в хасковския квартал „ Каменни “. Сигналът е подаден към 1:30 часа на 12-и против 13-и февруари.

Тогава хасковлията е бил прострелян с револвер. Пострадалият е бил разпитан от служители на реда, пред които декларирал, че стрелецът е избягал. Така през вчерашния ден изходите на регионалния град бяха завардени от униформени, които ревизираха преминаващите. На този стадий към момента няма изясненост дали стрелецът е арестуван. Тургай няма престъпни прояви.

В региона на стрелбата били открити две гилзи, по които се прави балистична експертиза и се ревизират за отпечатъци, разясниха източници, представени от "Марица ". Те допълниха, че същата вечер преди случая хасковлията влезнал за малко в локален бар, само че не останал да си поръча нещо и незабавно си тръгнал. Все още от Окръжна прокуратура и ОДМВР не са дали публична информация по случая.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР