Почина певецът Явор Захариев, вокалист на легендите от Gravity Co.

...
Почина певецът Явор Захариев, вокалист на легендите от Gravity Co.
Коментари Харесай

Трагедия! Почина вокалистът на Gravity Co!

Почина артистът Явор Захариев, вокалист на легендите от Gravity Co. Преди два дни той беше открит в дома си в безпомощно положение и облят в кръв. От „Порогов“ оповестиха, че е признат с голям брой пострадвания и с заплаха за живота.

Първоначалната информация беше, че Явор Захариев е бил атакуван и пребит. Но от полицията и болничното заведение са безапелационни, че няма следи от принуждение нито по тялото му, нито в дома му.

се лекува от взаимозависимост към опиатите три години в комуна в Хърватия. След като се завръща в България, не е посягал още веднъж към дрогата. Близките му другари са безапелационни, че до съдбовния ден Явор е бил чист.

Най- евентуално се касае за битов случай, макар че роднините на артиста към момента не са коментирали. В хода на следствието станало ясно, че Явор Захариев най-малко два дни е бил в тежко положение, само че нямало кой да му помогне. Съседите му признали, че чували крясъци за помощ и шумове от вкъщи му. Никой обаче не отишъл да ревизира какво се случва.

Певецът бил открит от приятелите си, откакто три дни не си вдигал телефона. В същия ден трябвало да има концерт с сътрудниците си от Gravity Co.

На 22 април Явор Захариев щеше да навърши 39 години.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР