Почина журналистът и кандидат за кмет на Казанлък Яница Станчева,

...
Почина журналистът и кандидат за кмет на Казанлък Яница Станчева,
Коментари Харесай

Скръбна вест: Внезапно почина журналистът и кандидат за кмет от „ЛЕВИЦАТА!“ Яница Станчева

Почина журналистът и претендент за кмет на Казанлък Яница Станчева, оповестиха от пресцентъра на Община Казанлък. Тя беше Председател на Национално придвижване “Русофили “ в Казанлък и част от Управителния съвет на локалната фондация “Чудомир “ и от съдружие “Жените на Казанлък “, предава pogled.info.
Яница Станчева беше част от Конфедерацията на българските писатели. Има издадена една книга, както и десетки изявления в годишници. Тя беше публицист, държавник, книгоиздател и издател на районния вестник “Долина “.
„ Тази нощ не беше нощ на падащи, а на отлитащи звезди. Тази нощ умря Яница Станчева, издател на вестник „ Долина “. Няма да чакаме бяло перо да ни падне на раменете като знак от теб, Яница. Задръж го и….пиши. Пиши със независимост, непривична на този веществен свят. Ние все някой ден ще го прочетем. Община Казанлък изрича съболезнования на фамилията и околните на Яница “, обявиха от Общината.
Сбогуването с Яница Станчева ще е в четвъртък, 1 февруари от 12.00 часа, в Ритуалната зала на Гробищния парк в Казанлък. Погребението е от 13.00 часа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР