Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев отправи критика към футболистите

...
Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев отправи критика към футболистите
Коментари Харесай

Пената критичен към играчите на ЦСКА-София

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев насочи рецензия към футболистите на отбора след равенството 1:1 с Ботев Пловдив от 16-ия кръг на Първа лига. Според именития някогашен треньор и състезател на ЦСКА виновност за равенството имат и футболистите и не би трябвало да се оправдават само с реферите.

“Съдиите в действителност сбъркаха с някои решения, това обаче не може да бъде опрощение. Топката е напълно в полето на треньорите и футболистите. Имаха голлямо преимущество - домашен мач, самочувствие от успеха над Лудогорец и първото полувреме не играха нищо. Всички бяха под равнището си. В 70 % от времето бяхме в нашата половина.

Окей - реферите бъркат, само че все пак, когато си в ЦСКА, си длъжен да си взимаш домакинските мачове. Не дадоха дузпа и половина за нас. Не мога да преброя към този момент съдиите. Двама на тъча, двама зад вратите и никой не видя дузпата. Най-добре да им съкратят броя и да вкарат видеоповторенията като в Италия”, разяснява Пенев пред “Тема Спорт”. Първа лига 16 кръг, събота 18 ноември  ЦСКА-София 1:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР