Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев, който е и съветник

...
Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев, който е и съветник
Коментари Харесай

Димитър Пенев: Съдията накъса мача

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев, който е и консултант на треньора Добромир Митов, съобщи, че реферът Георги Кабаков много е накъсал играта в дербито с Лудогорец на стадион " Българска войска ". Двубоят приключи 0:0, " алените " изпуснаха дузпа, а с това и шанса да се изравнят на върха с " орлите ", които би трябвало да сбъркат два пъти, с цел да не завоюват купата за осми следващ път.

" Гледах 90 минути мача, само че би трябвало да намесим и съдиите, поради това раздробяване на играта. Все отново двата водещи тима играят и трябваше да ги пусне да играят повече футбол.
Знаете, че когато се изпусне значима дузпа, мисленото на играчите става напълно друго. Така дадоха късмет на Лудогорец да се успокоят и да създадат няколко рискови офанзиви. Това е футболът, такива мачове сме ги гледали. Дай Боже, играта и на двата отбора ще се усъвършенства, с цел да стават по-добри мачове. Няма да върша анализ. Вие вършиме анализ, аз няма да върша, ще го вършат треньорите. Дали ЦСКА е изгубил шансове за купата? Няма да ви дам отговор на вас ", приключи в собствен жанр Пенев. Първа лига 7 кръг, събота 11 май  ЦСКА-София 0:0краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР