Почетният президент на ЦСКА и легендарен бивш футболист и треньор

...
Почетният президент на ЦСКА и легендарен бивш футболист и треньор
Коментари Харесай

Пената: Има Левски в Елин Пелин и Кюстендил, защо да няма и десет малки ЦСКА-та


Почетният президент на ЦСКА и именит някогашен футболист и треньор на " алените " Димитър Пенев приказва за първите си стъпки в специалността, както и за моментното положение на армейците.

" Не можеш да бъдеш Хитлер или Сталин, би трябвало да бъдеш доста по-гъвкав ", отговори Пената на въпрос какви качества са нужни, с цел да си добър ментор. Той взема отношението и към моментното положение на клуба от Борисовата градина.

" Господин Гриша Ганчев се ангажира с ЦСКА, а неговият проект за клуба е сериозен. Не може обаче за къс интервал от време лицето на тима да стане надалеч по-добро, в сравнение с в предишното.

Най-основното е сигурността, а тя стартира с финансите. Не можеш да правиш проект за къща, а да нямаш пари за тухли. Има доста хора с благоприятни условия. Въпросът е да ти оказват помощ положителни предприемачи, които знаят по какъв начин да вършат нещата.

ЦСКА случи на подобен човек и може да е за образец с помощта на Ганчев. За други неща може да го укоряват, само че... работил съм с него и знам, че няма да се откаже от името на ЦСКА ", съобщи Пенев.

" Може и 10 дребни ЦСКА да се разясняват. И Локомотивски клубове 10 да има. И Левски има доста - Елин Пелин, Кюстендил...

Такива са времената. Имена доста, само че единствено един ЦСКА е следван от почитателите ", регистрира Пенев пред corner.bg, като засяга евентуално основаният през 2016 година ЦСКА 1948.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР