Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев не остана никак изненадан

...
Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев не остана никак изненадан
Коментари Харесай

Пената за закъснението на Каранга: Може да репетира за карнавала


Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев не остана по никакъв начин сюрпризиран от закъснението на голмайстора на “червените ” Фернандо Каранга. В типичния си жанр Пената уточни за какво съгласно него бразилецът се бави.

“Не би трябвало да забравяме, че в ЦСКА постоянно е имало закъснения на чужденците. Не е предходна подготовка, без някой да се забави дали със седмица, дали с 10 дни. Навремето някои пътуваха с камили, други си губеха билетите...

Каранга може да е отишъл в Сао Пауло и оттова до Рио де Жанейро. Нали в този момент вървят подготовките за карнавала, може пък по този начин да поддържа форма ”, пошегува се великият треньор пред “Тема Спорт ”.

“Каранга си има контракт, а щом се разяснява толкоз старателно закъснението му, значи почитателите го ценят доста. Отговор какво се случва с него, могат да дадат единствено президентът на клуба и хората към него.

Ние за една година дадохме мощен подтик на Каранга, тъй че, в случай че се стигне до продажба, сумата би трябвало да е огромна. Сигурен съм, че началството знае какво да направи при тази обстановка и ще се оправи ”, добави още почетният президент на “червените ”.

“Още е рано да разясняваме. Ще се оправят. Дано няма някой проблем, тъй като шампионата за ЦСКА върви сносно и ще е неприятно, в случай че се случи някоя непредвидена разлъка. Но не ми се има вяра. Ръководството има доста опит в сходни обстановки и нямам доверие да допусне неприятна изненада ”, сподели още именитият бранител и треньор на ЦСКА.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР