Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев заяви, че тимът

...
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев заяви, че тимът
Коментари Харесай

Зума: Ужас, какво се случва с Левски?

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев съобщи, че отборът е задължен да в профил черногорския Искра (Даниловград) и да се класира за втория квалификационен кръг на Лига Европа.

" Ако футболистите подходят със същата съвестност и отговорност, както против Славия, мисля, че този тим от Черна гора, за който до момента не бях чувал, няма да е никакво затруднение за нас. Футболистите са длъжни да отстранят този противник, тъй като Христо Крушарски поставя извънредно огромни грижи за всички - треньори и футболисти. Все отново преди година на първото затруднение имахме много по-сериозен конкурент - Спартак Търнава ", сподели Зума пред " Тема Спорт ".

" Със започването на шампионата успеха над Славия бе най-хубавият ни мач. Това обаче е към този момент нещо обикновено за нас като тим. Очевидно е, че загубата от Ботев (Пловдив) на старта е преодоляна. Набираме скорост. Аз мисля, че даже и против Ботев можеше да има различен резултат, в случай че мачът с Лудогорец за Суперкупата бе след дербито. Защото бе видно, че се подведоха по еуфорията от триумфа в Разград, имаше и разпределяне, и отмалялост. Срещите бяха през няколко дни. Самочувствието изигра неприятна смешка. Мислеха си, че мачът с Ботев ще е доста елементарен. Вярвам, че са си взели поучения и с черногорците това няма да се повтори ", добави легендата на Локо и България.

Зума, който по време на изявлението гледа Левски - Царско село, съобщи: " Ужас, какво се случва с Левски? Те се мъчат, това не е футбол. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР