Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев заяви, че очаква

...
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев заяви, че очаква
Коментари Харесай

Зума предупреди: Следващият сезон ще е по-труден

Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев съобщи, че чака идващият сезон да е по-труден за отбора, който приключи на второ място през миналата акция. Шест съществени играчи на черно-белите напуснаха през лятото – Луков, Цветанов, Илич, Малембана, Алмейда, Масоеро.

В Лигата на конференциите пловдивчани се изправят против чешкия ФК Словачко, а Зума предсказа тежки два мача: „ Завършили са трети в последния шампионат на Чехия, а видяхме какво направиха чехите на европейското дотук. Така че футболисти и треньори би трябвало да си създадат доста добре сметката с какъв съперник ще играят. Много ще ни е мъчно освен това развиване на нещата с играчите, които напуснаха. Дано да намерят качествени заместници, преди да стартират мачовете, което ще е много комплицирано “.

„ Сега в контролите не желая доста да ги виждам, когато стартират формалните мачове, ще разясняваме по-детайлно. По отношение на напусналите – това е политика на управлението. Още при започване на подготовката се знаеше, че четирима си потеглят, а след това се появиха оферти за някои играчи и господин Крушарски не искаше да им стопира развиването. Аз мисля, че Гонзо няма да вземе нови футболисти, които да ги чакаме 2-3 години. Ще забележим какво ще стане. Очаква се двама чужденци да подпишат с клуба “, показа Зума.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР