Почетният председател на Националния клуб на привържениците на Левски (НКП)

...
Почетният председател на Националния клуб на привържениците на Левски (НКП)
Коментари Харесай

Гугутката: Време е за обединение в Левски!

Почетният ръководител на Националния клуб на последователите на Левски (НКП) - Владимир Владимиров, прикани за обединяване в бранша на почитателите на "сините ". Гугутката употребява профила си в обществената мрежа "Фейсбук ", с цел да надъха почитателите преди най-важните мачове против ЦСКА за Купата на България, написа "Блиц ". Както е известно от много време има напрежение сред разнообразни фракции последователи на Левски, поради което някои стопираха да посещават Сектор "Б ".

Ето какво написа Гугутката във Facebook:
"Крайно време е да се обединим, само че в действителност. Нека всички фракции и фактори в тях да загърбят минали случки, думи и обиди.

В идващите няколко седмици би трябвало да подкрепим тима си. Ние(НКП) пари за екскурзии нямаме, само че и нямаме потребност от тях, тъй като за разлика от други ЛЕВСКИ си има задоволително почитатели. Надявам се Южна дивизия, както и всички момчета от най-различни групи да са на линия, тъй като Левски има потребност от тях. Надявам се Тръста и всички, които членуват в него, да са на линия. Надявам се Фонда, форума... тази, онази или друга секта да са на стадиона, а освен пред компютъра, тв приемника или в чата.

Нека тези и ОНЕЗИ, да бъдат подготвени за безрезервна поддръжка. Един за всички, всички за ЛЕВСКИ! Призовавам всички левскари да се завърнат на стадиона в името на обичания клуб... ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР