Почетният председател на ДПС Ахмед Доган не се появи на

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган не се появи на
Коментари Харесай

Ахмед Доган притеснен ДПС да не стане бутикова платена партия


Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган не се появи на XI-та национална конференция на Движението . Евродепутатът от ДПС/АЛДЕ Искра Михайлова обаче показа формалното документално послание от страна на почетния ръководител на Движение за права и свободи. " Живеем в комплицирано, доста динамично и непредвидимо геополитическо време - НАТО, Организация на обединените нации и всички други интернационалните институции не могат да намерят нужните преговорни принадлежности за прекъсване на войните и в Близкия изток ", се споделя в първите думи в формалното документално послание от Доган.

Той слага три въпроса: Евентуалните промени в НАТО. Предизвикателствата, свързани с идните европейски избори. Смисълът на концепцията за двама съпредседатели на Движение за права и свободи в настоящия подтекст . Светът се трансформира по-ускорено и изоставаме от света, в който сме построили. Светът се развива по-бързо от нас. Задачите на НАТО в дейна планова фаза в последните 5-6 години и е въпрос на време те да се случат, без значение кой е президент на Съединени американски щати и дали това се харесва на Европа или не. Истината е, че Европа би трябвало да премисли ролята си на втора цигулка и да ни направи съответни на геополитическите действителности и вложения. В идващите години ни чака гневна милитаризация на света и Европа . В обозримо бъдеще желанието да ни живеем в концепцията на сантименталния хуманизъм или здравия разсъдък, ще бъде с лимитирани варианти в техния живот, изяснява Доган в писменото си мнение по първия подложен въпрос.

По втория въпрос - за Движение за права и свободи идните европейски избори ще са тест за реформиране и присъединяване в политическия живот в България и в Европейския парламент. Вашата задача е да разширите периферията, да покажете тежестта и придвижването на Движение за права и свободи във властовите недоразумения и ротации на ръководещите, се споделя в мнението на Доган. Едни предварителни парламентарни избори по формулата 2в1 могат да дестабилизират страната и да провокират углавен ход с непредвидимо последствия, предизвестява Ахмед Доган.

По третия въпрос Председателството е контрапункт на едноличните решения и това значи спор в груповите органи и взимане на общи решения. Съпредседателството се постанова като форма на водачество в редица европейски страни . Идеята за двама съпредседатели на Движение за права и свободи има 3 аргументи - битката за съблюдаване и отбрана на правата и свободите; в последните 2 години Движение за права и свободи уголемява електоралния си периметър; Движение за права и свободи има потребност да съживи и задейства модела на работа с действителните хора с решение на новите проблеми на обществото. Ако това не се трансформира в трансформира в приоритет на Движение за права и свободи - действителните проблеми на хората, да се превърнем в бутикова платена партия е сигурна, показва терзание Доган в писменото си публично послание.

Той приканва да се трансформира мирът и просперитета в персонална мотивация на всеки един човек. " Бъдете живи и здрави, постоянно ваш - Ахмед Доган! ", се споделя още в формалното документално послание на почетния президент на Движение за права и свободи.

Отново бурни възгласи " Движение за права и свободи " огласиха залата на " Интер Експо Център ", в която се организира XI-та национална конференция на Движение за права и свободи.
 Движение за права и свободи избира новите съпредседатели
Движение за права и свободи избира новите съпредседатели

Партийното мероприятие ще се състои под мотото " Новото начало - дружно с хората "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР