Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган има широк кръг от

...
Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган има широк кръг от
Коментари Харесай

Димитър Тадаръков: Бюджет 2018 е социалистически



Почетният водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган има необятен кръг от специалисти и аз съм един от тях. Чуваме се и се виждаме съвсем всяка седмица. Той е човек мъдрец, който е прекомерно интелигентен. Той е човек, който през първата четвърт от живота си е прочел 25 000 тома книги. Това сподели проф. Димитър Тадаръков в ефира на БТВ.

„ Помагал съм при писането на някои политически стратегии преди време, да вземем за пример през 2001 година. Част от това беше апелът да се купува българско “, призна екеспертът.

„ Не съм от Движение за права и свободи, аз съм земеделец. От 24 години сме другари с Ахмед Доган и това е връзка, за която се веселя извънредно доста “, съобщи Тадаръков.

„ Още при сформирането на държавното управление при съществуването на националисти Движение за права и свободи оповестиха, че няма да дадат поддръжка. Движение за права и свободи са поредна партия. Те доста рядко трансформират визията си. Винаги, когато става дума за България те са национално виновна партия “, акцентира той.

„ Моето професионално мнение е, че това е един социалистически бюджет. По малко на всекиго, без стопански растеж, наливат се милиарди без ясни цели за промени “, уточни специалистът. „ Ние живеем от избори до избори и всеки живее за личното си оцеляване. Ние нямаме ясна визия за бъдещето и е извънредно време това да се промени “.

„ Ахмед Доган е свободомислещ човек, който не обича диктатурата. Ако се появи, може и той да се завърна в дейната политика. Има такива първи проблясъци, визирайки случая в Хасково “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР