Почетен знак на любимата пейка на Невена Коканова от днес

...
Почетен знак на любимата пейка на Невена Коканова от днес
Коментари Харесай

Почетен знак на любимата пейка на Невена Коканова ще ни напомня за нея

Почетен знак на обичаната скамейка на Невена Коканова от през днешния ден ще ни припомня за нея. Тя се намира в градинката на " Свети Седмочисленици " в София. Именно там след подготовки в Сатиричния спектакъл първата дама на българското кино е обичала да сяда.


Една скамейка и доста мемоари. А всеки, който даже за минута седне на нея, ще се развълнува. Така както към този момент години наред ни вълнуват и функциите на Невена Коканова.

Йорданка Фандъкова, кмет на София: Смятам, че по този метод всички ние можем да се докоснем по най-дискретния вероятен метод до всекидневието, до вдъхновението на една от най-забележителните български актриси, Невена Коканова.
Мария Статулова, актриса: Моментално в съзнанието ми изниква Невена. виждам я в обичания ѝ зелен цвят, щото тя доста обичаше зелено. Както тревата не престава да пораства, макар че я подстригват, аз мисля, че и по този начин паметта за Невена постоянно ще остане в нас, в хората. Освен това ние доста сме свързани с тая черква, бидейки в Сатиричния спектакъл, тук се преживяваше всичко - и смърти, и наслади, и кръщенета.Цветана Манева, актриса: Аз одобрявам, когато се отдава респект на хора, които заслужават да не бъдат забравени. и това е един доста прекрасен фасон, с нещо не по този начин фрапантно и набиващо се на очи, само че човек като седне тук ще си спомня за нея, по този начин ще я държи жива в паметта, което е доста скъпо.
Невероятна хубост, съчетана с несравним гений. Такава е Невена Коканова. Но с изключение на незабравимите функции на обичаната актриса, от през днешния ден за нея ще ни припомня и още нещо.Макари напълно нормално.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР