Почерня от полиция в cанданското село Лешница, криминалисти нахлуха в

...
Почерня от полиция в cанданското село Лешница, криминалисти нахлуха в
Коментари Харесай

В Struma.com! Почерня от полиция в санданското село Лешница! Ченгета тарашат хотела и къщите на бизнесмена Красимир Хиджев

Почерня от полиция в cанданското село Лешница, криминалисти нахлуха в хотела на известния в региона предприемач Красимир Хиджев. Според източници на Struma. com ченгетата търсят следи от опиати, след постъпила оперативна информация. Ще бъдат тествани и други адреси на хотелиера в Сандански и село Лешница. Хиджев от дълго време се свързва с ъндърграунда освен в курортния град, само че и в Петрич.

Хотелът му " Империал " в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата също е обект на инспекция, която върви сега. Именно в този хотел умряха няколко гръцки жители,след свърхдоза опиати.

Името му нашумя скандално откакто прочут наркотрафикант от меката на дрогата, петричкото село Тополница, редовно го клеветеше, че има отношение към бизнеса с опиати, само че до момента Хиджев не е залавян с дрога. Какво ще открият служителите на реда и кое наложи бързите им дейности във връзка с Хиджев ще съобщим по-късно. Знае се единствено, че по интервенцията работят две полицейски дирекции. Очаквайте детайлности след привършване на обиските.

П. Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР