Победителят във всички избори на медийния пазар идва и утре

...
Победителят във всички избори на медийния пазар идва и утре
Коментари Харесай

Четете в Марица: ГЕРБ се нуждае от по-млади и креативни хо...

Победителят във всички избори на медийния пазар идва и на следващия ден заран със страховит брой. Акцентите, а десертът четете на следващия ден в " Марица " –

Ръководството на ГЕРБ се нуждае от по-млади и изобретателни хора

Бившият знаков народен представител от Пловдив Менда Стоянова ще си направи отказ от националното управление на ГЕРБ, в случай че кандидатурата бъде препоръчана в Изпълнителната комисия на партийния конгрес на 11 май. Това показа самата тя в изявление за „ Марица”, помолена да разяснява парламентарните избори и изказванията, че ще бъде освободена от ИК.

Избягват поголовното изпитване в присъствените седмици

Чрез прекосяването към образование онлайн се търси метод да се избегне поголовното изпитване в късите интервали на присъствени занятия, счита Виктория Танчовска. Тя е дванайсетокласничка в ЕГ „ Пловдив “ и споделя, че когато на правилото на ротацията даден клас учи от къщи, учителите заобикалят да изпитват, тъй като този метод изкривява резултатите.

Кабинет на Трифонов с поддръжката на всички е политически абсурд

Интервю със Страхил Делийски – „ В ГЕРБ задействаха сюжета за положителния и виновен Борисов и палавниците, които си играят с живота на хората. Подкрепата за сформиране на кабинет е отговорност, не метод да изиграем някого. При нови избори през лятото съществува голям риск за легитимността на бъдещия парламент. “

Доц. доктор Тихомир Дерменджиев поема КОЦ-Пловдив

Поредна промяна на шефа на КОЦ-Пловдив следва на сесията на локалния парламент в петък. Съветниците от Кауза Пловдив внасят изключително предложение за освобождение на краткотрайния началник доктор Пламен Фотев, определен на трагична сесия на 24 септември 2020 година, до провеждането на конкурс. Недоволството от неговото ръководство е причина за промяната.

ГЕРБ би Българска социалистическа партия със 7:3 в община Съединение

Партия ГЕРБ е спечелила най-вече гласове в 7 от 10-те обитаеми места в община Съединение. Това сочат окончателните резултати на ЦИК от изборите на 4 април. Освен общинския център Съединение, за групировката на Бойко Борисов са пуснати най-вече гласове още в селата Голям чардак, Любен, Правище, Церетелево, Неделево и Царимир.

Брюксел чака Плана за възобновяване до 30 април

Лош проект за 12 милиарда лева или съществено закъснение. Пред тази алтернатива е изправена България във връзка с изпращането на Европейската комисия на основния План за възобновяване и резистентност, който е наложително изискване за достъпа да възстановителния фонд на Европейски Съюз за битка с последствията от ковид.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР