Победителят във „ВИП Брадър 2015“ и участник в сегашния „Биг

...
Победителят във „ВИП Брадър 2015“ и участник в сегашния „Биг
Коментари Харесай

Джино в измами с кредитни карти

Победителят във „ ВИП Брадър 2015 “ и участник в настоящия „ Биг Брадър “ Джино Бианкалана бил част от проведената незаконна група българи в Чикаго за източване на кредитни карти.

Това настояват анонимни източници от българската общественост в щата. По думите им Джино, чието същинско име в действителност е Георги Георгиев Ташев, е бил част от чикагската тайфа, разрушена преди 3 години, написа в. „ Галерия “.

Тогава бяха задържани над 30 души, 15 от които – българи. Групата бе разкрита благодарение на къртица, като съгласно източниците точно Джино е бил „ артистът “, сключил договорка с чикагските спецчасти. Година след мегаакцията на Федералните управляващи, Бианкалана се върна в България и влезе в Къщата на „ ВИП Брадър “.

Става въпрос за прословутата група на покерджията Георги Мартов – Мицубишито, който бе и един от задържаните през 2014 година Мицубишито, дружно със брачната половинка си Теменуга Колева и още над 30 души, множеството от които българи, са източвали кредитни карти посредством скимиращи устройства. Проверка на „ Галерия “ откри, че Георги Ташев не е бил измежду арестуваните при спецакцията. Има доказателства обаче, че Джино е бил непосредствен с тартора на групата – Георги Мартов.

Мицубишито бил притежател на автокъща VIP Auto Connection в Чикаго и точно той запалил пристрастеността на Джино към спортните коли.

Отново в чикагските среди се приказва, че Бианкалана не е претърпял никаква злополука с мотора си, а е бил свиреп пребит от членове на бандата поради измяната. Джино се отървал на косъм от гибелта, въпреки да има възможност в никакъв случай да не стъпва на крайници си обикновено.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР