Победителят в сезон 4 на Игри на волята - сръбският

...
Победителят в сезон 4 на Игри на волята - сръбският
Коментари Харесай

Алекса отговори на всички хейтъри, обясни защо в Сърбия първо ги учат да псуват

Победителят в сезон 4 на " Игри на волята " - сръбският първенец по битка Алекса Ерски ще преотстъпи премията от 100 000 лева на различен човек, който ще реши по какъв начин да бъдат похарчени парите. Това призна самият той в изявление за Vbox7. Ето и цялото изявление с него:

Какво е да си първенец в Игри на волята?

Аз по някакъв метод знаех, че с моите качества мога да добутам надалеч, само че не и да печелим. Изобщо не съм си го мислил и виждам, че вътре имаше доста по-силни, доста по-подготвени участници. Наистина не можех да допускам

Какво повече имаше от останалите финалисти?

Сега, да кажа воля и предпочитание – не. Всеки е имал задоволително воля и предпочитание, щом е стигнал до тук. Малко шанс, може би съм бил по-хладнокръвен, малко по-интелигентен от останалите и очевидно това беше решаващо.

Все още ли смяташ, че Филип беше по-силен от теб?

Да, аз към момента считам, че Филип, може би и Гого. Не съм имал опция да се срещнем с Гого доста пъти на арената в борбата един против един, тъй като Гого и аз играехме дружно, само че считам, че да, Филип беше физически доста по-подготвен от мен. Аз нямаше по какъв начин да го удрям във водата, само че той доста пъти е посочил, че и на пясъка е задоволително мощен, че да може да ме бие.

Как реагира Елица, когато разбра, че печелиш?

Елица беше доста щастлива и беше доста удовлетворена. Но по принцип тя е вярвала, аз мога да го направя. Тя от самото начало е вярвала, че аз съм тъкмо там, където би трябвало да съм. И да, аз най-сетне да мога да стана победител, аз в това не съм вярвал, само че тя по принцип е знаела, че аз владея всички качества да стана победител в такова огромно предаване.

За какво ще похарчиш премията?

Все още не съм помислил, не бързам на никое място. Аз и вътре съм го казвал, че тези пари най-вероятно Елица ще разполага с тях, тъй като парите постоянно би трябвало да са при дамата. Не знаем, най-вероятно ще се опитаме да си улесним живота тук, тъй като считаме да се преместим да живеем тук в София и няма да е неприятно и да имаме прекрасен старт.

Какво ще кажеш на всички злобари, които те наскърбяват онлайн?

Хора, какво да ви кажа, в действителност се оправдавам, че съм спечелил. Обещавам че няма да се повтори.

Четеш ли мненията по собствен адрес?

Ако би трябвало да съм почтен, нещо ми се случи с Instagram-a, не мога да влизам, не мога да отворя личния си профил и употребявам профила на Елица. Направили сме общ профил, Фейсбук не употребявам. Някои другари ми споделят, че има доста обиди и доста хейт на моя сметка, само че не обръщам внимание. Всяко едно персонално известие аз го чета и рецензията е естествена. Аз поддържам връзка с тези хора, давам отговор им, само че някакви простотии и тъпотии не желая да се занимавам.

Какво стана с багра с Аспарух?

Не стана нищо, в този момент когато се забележим, се поздравяваме. Нищо не е станало, само че в този момент като завърши предаването, ще забележим какво ще стане. Не имам вяра, че ще стигнем чак до пердах, само че някакви надпревари най-вероятно са вероятни.

Кой съгласно теб още заслужаваше да завоюва?

Според мен, в случай че би трябвало да кажа, от мъжете нямаше грам да ме е гняв Гого да е победител, също и Филип. Ако би трябвало да кажа за дамите: бих желал Елица да е победител, тъй като парите отново са при мен. Този сезон дамите са в действителност неповторими, доста добре готови. Всяка една жена можеше да се оправи с безусловно всичко. Елица, Виктория, Жени Джаферович, Мирела, Ралица, Михаела, безусловно всяка една жена. Зори, всяка една жена от начало е имала опция да стигне до край и да завоюва огромната премия.

Ще има ли в миналото " Игри на волята “ жена за победител?

Ако не престават да вършат толкоз сложни трудности - доста мъчно. Не знам каква жена би трябвало да е, с цел да може да се оправи с такива трудности, тъй като всички сме гледали полуфинал и край. Не желая да недооценявам дамите, само че аз на полуфинал повръщах. На финала напълно изтръпнах, не знаех къде се намирам и се надявам една година ще бъде жена победител и ще бъде женски край.

Какви плюсове и какви минуси имат българите?

Аз считам по принцип, че балканските нации са едни и същи, ние по принцип сме един и същи народ, по тази причина толкоз добре се разбираме. Езикът е малко по-различен, само че можем и да се разберем. Не виждам плюсове и минуси при българите, има доста хубави неща. Аз тук открих доста другари от предаването, които ще си останат другари за цялостен живот. Минуси не се сещам. Навсякъде има неприятни и положителни хора, няма по какъв начин кажа, че нещо е доста по-лошо или нещо доста по-добро.

A сърбите?

Големият плюс при сърбите е това, че ние сърбите, когато се родим, първо ни учат да псуваме. Това е правилно, тъй като по принцип доста се псува. Ние споделяме за хората, които доста псуват не, че са елементарни, а прекомерно откровени. Да бъдеш откровен и почнеш ли да псуваш, значи, че си прочувствен. Може би малко сме по-искрени, малко сме по-истински, продължаваме да резервираме нашите обичаи, да знаем от кое място сме, гордеем се с това, че сме сърби.

Белград или София?

Еми, Белград е моят роден град, само че в този момент с Елица ще живеем тук в София. Н мен доста ми харесва София, изключително в този момент като съм станал победител. Много хубави неща и доста приятни  неща и считам, че една концепция ще ми е по-лесно тук.

Цеца или Галена?

Галена.

Партизан или Цървена звезда?

Партизан.

Българската или сръбската скара?

Сръбската.

Пожелай нещо на хората, които гледат това видео!

Искам да пожелания на всички хора здраве, шанс и в никакъв случай да не се отхвърлят и да преследват фантазиите си.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР