Победителят в Игри на волята Алекса не е като останалите

...
Победителят в Игри на волята Алекса не е като останалите
Коментари Харесай

Елица сложи екстеншъните, с Алекса се пуснаха на участие на сръбска топ звезда

Победителят в " Игри на волята " Алекса не е като останалите спечелили до момента. Те просто се връщаха в нормалния си метод на живот, а това най-често включваше семейство и работа.

Е, Алекса не е подобен! Той граби с цялостни шепи от живота - без значение дали става въпрос за този в Сърбия, или в България. Ето какво виждаме в профила му в Instagram:

Виж още: Тунингът не е единствено за кифлите! След новия нос Дани Петканов се готви за още една интервенция 

 https://www.instagram.com/aleksa.erskii/

Ако на Алекса не му отива да се снима с Теа Таирович, не знаем на кого би му! Иначе сърбинът е бил на въпросното присъединяване с половинката си Елица, както и с Гого от Игрите. А самата Теа по-късно показа фотографията в своя профил в Instagram.

 https://www.instagram.com/tea_tairovic

За вечерта Елица се приготви в действителност по специфичен метод. Тя удължи косата си, евентуално с екстеншъни, само че би трябвало да признаем, че ѝ стоят необикновено естествено - както всичко естестическо, което прави по себе си. 

Виж още: Този януари е друг! Целите на Теа Минкова за годината и що е то нравствен фитнес

Риалити двойката се върна в България, откакто посрещна сръбската Коледа преди по-малко от седмица. Там двамата бяха при близки на Алекса, а със сторитата си ни потопиха в атмосфера на обичаи и уют. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР