Победителят ще получи грамота от община Асеновград, а приказката му

...
Победителят ще получи грамота от община Асеновград, а приказката му
Коментари Харесай

Гласувайте в конкурса на община Асеновград „Най-интересна приказка, написана от дете“

Победителят ще получи грамота от община Асеновград, а приказката му ще бъде разпространявана по този начин, че да доближи до безчет доста хора..

Точно 15 деца се включиха в състезанието за приказка на община Асеновград. Всяко от творбите е забавно, завладяващо и вълнуващо. Малките писатели са вложили цялото си въображение в творбите и посредством написването им са посочили своя гений. Литературната конкуренция бе ориентирана към ученическата публика. Идеята нямаше спортен темперамент, а задачата й бе да се предизвика креативното мислене на младите създатели. Значението на състезанието беше най-вече с морална мотивационна цел.
Време е феновете на приказки да изберат най-интересната, съгласно тях. Приказните творби са оповестени тук по-долу (една под друга, подредени по азбучен ред, съгласно първата писмен знак от заглавието). Не са посочени имената на създателите им, за да се гласоподава за самата приказка, а не за личността, която я е написала. Прочетете творбите на децата и дайте своя неутрален глас за тази, която Ви е впечатлила най-силно. Гласуването се прави елементарно – ТУК (в анкетата на общинския интернет уебсайт: https://www.asenovgrad.bg/bg/anketa ), като с едно кликване върху името на приказката решавате за кого да дадете своя избор. После натискате бутона „Гласувай“, ситуиран в края на анкетата. Важно е да се означи, че от едно и също устройство не може да се гласоподава два пъти, т.е. изборът е еднократен.
Благодарение на актуалните технологии, в анкетата могат да се включват хора от разнообразни точки на света и да поддържат най-интересните приказни творби, за написването на които децата са положили старания. Онлайн изследването ще е интензивно от през днешния ден, 30-ти юни до 10.07.22 година (неделя), в това число. Победителят ще получи грамота от община Асеновград, а приказките на всички дребни писатели ще бъдат разпространявана по този начин, че да доближат до безчет доста хора.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР