Победителят от последния сезон на риалити формата Hell`s Kitchen –

...
Победителят от последния сезон на риалити формата Hell`s Kitchen –
Коментари Харесай

Реджеп Бадев отваря първия си ресторант в София

 Победителят от последния сезон на риалити формата Hell`s Kitchen – Реджеп Бадев, отваря личен ресторант с огромна градина в София. Това ще е първо заведение за кулинаря в столицата. Новината за него идва близо година, откакто Бадев се разписа с ресторант и в Пловдив.

Официалния си дебют в София Реджи ще направи точно на Лазаровден (24 април, събота). Ресторантът носи неговото име, като ще се концентрира върху италианската кухня. Интериорът на мястото е грациозен и изчистен.

" Направихме едно прелестно и уютно местенце в София, където може да се дегустира италианска обичайната кухня с същинска паста. Подбрал съм качествени артикули от Италия, а и освен от там. Искам да пренеса аромата и усета на тамошната кухня в центъра на столицата. Хубaвите виновност също ще бъдат наша запазена марка “, безапелационен е началник Бадев.

Ресторантът му разполага с 80 места и подиум, който в топлите дни може да се трансформира в изискана градина. Посетителите на заведението ще могат да се насладят и на така наречен show cooking зона, която им дава опцията да гледат по какъв начин се подготвя вечерята им, предава " Монитор ".

" Това доставя комфорт на клиента, да вижда какво му се готви. Шеф готвач съм аз, а с мен работи екип от 6 души “, споделя спечелилият от Hell`s Kitchen.

Шеф Реджеп Бадев не крие, че кулинарният рилити формат е сериозен трамплин за израстването на всеки готвач, само че с отварянето на личните си заведения за хранене към този момент демонстрира на хората това, което е той самият отвън телевизионния ефир. " Hell`s Kitchen беше огромно тестване, което ме научи за следващ път, че би трябвало да се бориш, с цел да постигнеш това, което искаш. В кухнята би трябвало да си непрекъснат, да имаш качества, да ги показваш и доказваш, с цел да успееш да достигнеш до върха “, прибавя още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР