Победителят от Хелс Китчън Станислав Иванов показа тялото си на

...
Победителят от Хелс Китчън Станислав Иванов показа тялото си на
Коментари Харесай

Станислав от Хелс Китчън подмокри фенките си

Победителят от " Хелс Китчън " Станислав Иванов сподели тялото си на Аполон на горещи фрагменти от почивката си на о-в Тасос. Мачото захвърли всички облекла и докара фенките си до възторг. 

Сладкарят от Перник доста добре знае, че напомпаното му тяло е сигурен коз при дамите и го употребява за трупане на повече фенки в обществените мрежи.

Станислав е направил няколко секси фрагменти във водата, а тялото му несъмнено поражда злоба измежду мъжете и прослава и предпочитание за грях измежду дамите. Снимките са направени по време на почивката му на о-в Тасос и евентуално са щракнати от годеницата му Божидара. 

За голямо страдание на неговите последователки, Станислав ще подвига женитба в края на лятото и ще се раздели с ергенския си живот. Но пък наподобява, че приятелката му не е от най-ревнивите и няма проблем с това, че демонстрира голото си тяло в обществените мрежи и че участва в розовите сънища на не една или две загорели дами. 

 undefined

Наскоро Станислав призна в подкаста " Не съм подобен човек ", че едното му занимание е да готви, а другото е обвързвано със спорта. Именно на положителната храна и честите тренировки дължи идеалното си телосложение, което показва в цялостния си искра на тези летни фрагменти. А усещане прави и цветната татуировка, която е ситуирана на целия му ляв крайник

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР