Победителят от „ВИП Брадър 2015“ Джино Бианкалана изобличи ловеца на

...
Победителят от „ВИП Брадър 2015“ Джино Бианкалана изобличи ловеца на
Коментари Харесай

Бившата На Джино Проговори, Срази Динко

Победителят от „ВИП Брадър 2015“ Джино Бианкалана изобличи ловеца на мигранти Динко в грозни неистини. Двамата съквартиранти на няколко пъти влизат в пререкания в къщата в Нови хан, а при последното ямболията съобщи, че предприемачът е откраднал 100 000 лв. от някогашната си брачна половинка Дейна Бианкалана, а също така й е посягал.

Скандалните изказвания вбесиха Джино, който помоли Големия брат да получи правото да се обади на някогашната си брачна половинка, с цел да излезе истината нескрито. В телефонен диалог, който имаха опция да чуят всички съквартиранти, Дейна удостовери изрично думите на спечелилия от „ВИП Брадър“ 2015.

Въпреки безапелационните изказвания на американката, в къщата не останаха уверени, че двамата с Джино споделят истината. Част от съквартирантите даже укориха спечелилия във „ВИП Брадър 2015“, че той е почнал и прекъснал диалога и не е оставил на Динко също да беседва с Дейна.

Появилото се подозрение измежду ВИП звездите бързо обаче беше разсеяно от Големия брат. Той пусна видео диалог, записан по-рано, с присъединяване на някогашната брачна половинка на Джино.

„Джино в никакъв случай не ми е посягал. Нито той, нито някой от фамилията му ми дължи пари. Мога да кажа, че по-скоро ми той ми е помагал. Дори откакто се разделихме, той ми подари кола за рождения ми ден. Винаги ми е провел обилни тържества. Обичам го“, изрично декларира Дейна в диалога си с човек от екипа на „Биг Брадър“, написа Пик.

„Съжалявам, че съм общувала с човек като Динко. Той сподели и направи доста грозни неща. Каза доста неистини и не желая повече да го срещам в живота си“, приключва някогашната брачна половинка на предприемача.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР