Победителките от петия сезон на X Factor 4Magic ще заминат

...
Победителките от петия сезон на X Factor 4Magic ще заминат
Коментари Харесай

4Magic записват в Румъния

Победителките от петия сезон на X Factor 4Magic ще заминат за Руъния след броени дни, с цел да запишат дебютния си сингъл под опеката на Крис Трейс, по-известен като Monoir.

Той стои зад шлагера The Violin Song, в който влиза фолклорен претекст от Втора ария за из пътя (Second Song on the Road) на композитора Николай Кауфман в осъществяване на хор Мистерията на българските гласове.

През 2016 година песента оглавяваше формалната еърплей ранглиста у нас за осем следващи седмици, класира се на шеста позиция в годишния чарт и заемаше челно място в класацията на Shazam в Румъния, България, Турция, Гърция, Кипър, Украйна и други.

Monoir приема предлагането на Вирджиния Рекърдс да работи с 4Magic, откакто чува осъществяванията им в шоуто на Нова тв.

„ Когато чух девойките, бях мощно впечатлен, предизвикателство e за мен самия да опитаме нещо дружно, тъй като в действителност имам вяра в младите и свежи гении като тях. А и доста одобрявам българския фолклор, който е непосредствен до румънския, мисля, че ще се получи забавен план! “, споделя Monoir.

Като актьор и продуцент той е работил с имена от калибъра на Маирус Мога, Кости Йонита, Смайли, Deepcentral, написа екран.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР